Generalforsamling - referat

Tirsdag d. 23. januar 2018 kl. 19.00
Sted: forsamlingshuset
Deltagere: 29 deltagere fra Slfhj.

Referent: Gunvor Johnsen

1. Valg af dirigent. Mogens Thøgersen foreslået og valgt. Indkaldelse og dagsorden rettidigt udsendt og dagsorden godkendt.

2. Formandens beretning. Godkendt.
Underpunkt: sammenlægning af DIS og SSF. Foreløbig plan for nye regler udsendt i december 2017 til alle medlemmer. På dette grundlag fik formanden mandat til at deltage i SSFs generalforsamling i april med det formål at ned-lægge SSF. Dog er dette på betingelse af at det endelige sammenlægningsforslag ikke afviger væsentligt fra det udsendte. Er dette tilfældet, skal der afholdes ekstraordinær generalforsamling i Slfhj inden mødet i april.

3. Kassereren forelagde regnskab og budget. Godkendt
Cafe bestyrerne bestemmer, om cafeen kan opfordre til frivillig betaling af kaffe. Spørgsmål om gebyr til banker, som er gået fra 450 kr til 1200 kr. Dette skyldes nyt krav om forsikring til CVR registrerede foreninger.

4. Kontingent uændret. 117 medlemmer d. 1.1.2018

5. Genvalgt til bestyrelsen: Jan Rasmussen, Gunvor Johnsen og Lise Surland

6. Genvalgt som suppleant: Knud Møller Andersen

7. Genvalgt som revisor: Anna Lise Christoffersen

8. Ingen forslag modtaget fra medlemmerne

Tak og gave til Asger Bruun for mange års arbejde med hjemmesiden og tak og gave til Cai-Erik Kjøller Andersen for at ville overtage arbejdet med hjemmesiden og for meget rost fornyelse af denne.
Opfordring fra Cai-Erik til at indmelde stort som småt til hjemmesiden, der kan have interesse for andre slægtsforskere.

Traditionen tro fortalte et medlem, Lise Surland, alene for æren, om sin 2x tipoldefa-der, den meget begavede men desværre også temperamentsfulde Heinrich Petersen, 1748-1827, som skulle have været præst og oplagt steget i hirakiet, men måtte ”nøjes” med at blive den sidste degnelærer i Toksværd. Spændende personlige oplysninger om denne mands lange liv og færden.